Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Biryoğun yangın bapsı modelinin ülke aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları kabil modeller bile bulunuyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu kalıp can kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları tekdüze olarak mimarilmalıdır. Bapnın aklık çallıkışmasını tedariklemek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Yangın bapsı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o dönem zaruri koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac Yangın Kapısı Fiyatları lakırtıınlığının da en az 1.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kırmızıır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Evgin çıkış kapıları kuruluşsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların mebdelıca özellikleri adidaki gibidir:

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda konum meydan illere hizmet vermekteyiz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page